Öne Çıkan Yayın

Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır

Merhaba Arkadaşlar, Bugün sizlere Google Chrome’da gezinirken yerli yersiz açılan sinir bozucu site bildirimlerini nasıl kapatacağımzı a...

3 Ağustos 2018 Cuma

Android Telefonlardan Yasaklı Sitelere Giriş

Android telefonla yasaklı sitelere sorunsuz, hızlı ve kolay erişim, garantili ve kesin çözüm.




Android telefonumuzdan yasaklı sitelere giriş yapabilmek için Browsec VPN adlı uygulamayı telefonumuza kurmamız gerekiyor. 
  1. Play store’u açıyoruz
  2. Play store’un üst kısmında yer alan arama kutusu na Browsec VPN yazıp aratıyoruz.
  3. Karşımıza gelen arama sonuçlarından Browsec VPN’i seçip, “YÜKLE” diyoruz.
  4. Yükleme işlemi tamamlanınca karşımıza “KALDIR” ve “AÇ” şeklinde 2 seçenek gelecek “AÇ”  düğmesine tıklayarak uygulamamızı çalıştırıyoruz.
  5. Uygulamayı çalıştırdığımız zaman bize kullanıcı hesabımızı soruyor, burada telefonumuzda tanımlı olan google hesabımızı kullanabileceğimiz gibi, sağ alt tarafta yer alan “OTHER” yazısına tıklayarak farklı bir hesap da tanımlayabiliriz. Biz mevcut hesabımızı seçerek devam edeceğiz siz yeni bir hesap tanımlamak isterseniz bu kısımdan yapabilirsiniz.
  6. Hesabımızı seçtikten sonra bize şifremizi soracak, burada hesabımıza ait şifreyi girerek Sign in düğmesine basarak devam ediyoruz.
  7. Karşımıza sunucuya bağlandığını belirten bir kutucuk gelecek ve işlem tamamlandığı zaman da Browsec VPN arayüzü açılacak.
  8. Browsec arayüzünde bizi ilgilendiren 2 kısım var. Üst tarafta yer alan ve bağlanacağımız sunucuları seçmemize ve değiştirmemize yarayan kutucuk. Bu kutucuğa bastığımız zaman karşımıza gelen kısımda ücretsiz sunucuları ve premium üyelerin kullanabileceği ücretli sunucuları göreceğiz. Biz ücretsiz sürümü kullandığımız için burada yer alan ülkelerden birisini seçerek devam edeceğiz. Burada küçük bir not, hangi sunucu daha hızlı yanıt veriyor olayı değişiklik gösterebiliyor. Muhtemelen seçtiğiniz sunucunun trafiği yoğunsa biraz daha yavaş yanıt alıyorsunuz, dolayısı ile sunucuları deneyerek o an için en iyi performansı gösteren sunucuyu seçebilirsiniz.
  9. Browsec VPN uygulamamızın alt tarafında yer alan sürgülü anahtar ise uygulamamızı istediğimiz zaman açıp/kapatabilmemize yarıyor. Sürgüyü açtığımız zaman karşımıza bir uyarı gelecek, bu uyarıyı onaylamak ve bağlanmaya devam etmek isterseniz sağ altta yer alan “TAMAM” yazısına basmanız yeterli, bağlanmak istemezseniz yine sağ alt tarafta yer alan “iptal” yazısına basmanız yeterli. Biz TAMAM yazısına basarak devam etmeyi seçiyoruz. Uygulamamız ilgili ülkedeki VPN sunucusuna bağlanınca hem yazıyla bağlandığımızı bildirecek hemde telefon ekranımızın üstünde bildirimler kısmında bir anahtar sembolü çıkacak.
  10. Bağlanma işlemini tamamladığımıza göre artık bir yasaklı siteye girmeyi deneyebiliriz. Ülkemizde uzun zamandır yasaklı olan wikipedia sitesine giriş yapalım. Gördüğünüz gibi sorunsuz bir şekilde erişim sağladık. Browsec VPN uygulamasını kapatarak tekrar denediğimiz de ise gördüğünüz gibi siteye erişim sağlayamadık.

Makalelerimizi fatdalı buluyorsanız, yorum yaparak, blogumuza ve youtube kanalımıza abone olarak bize destek olabilirisiniz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.